Közélet

Tükördarabbal ölt kis híján egy győri nő

erőszak (erőszak, )
erőszak (erőszak, )

Egy kis darab a fiatal férj májába ékelődött. A nő – látva a sebet – inkább elment inni.

Vádat emelt az ügyészség egy 44 éves nő ellen, aki tavaly május végén kis híján megölte 20 évvel fiatalabb férjét Győrben. Gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés és segítségnyújtás elmulasztása – ezért állítják hamarosan bíróság elé.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség keddi közlése szerint a pár már előző este összeveszett, mert az asszony leitta magát. Másnap reggel is folytatódott a vita, és a nő úgy döntött, autóba ül. Ám ezt a fiatal – mivel a feleség még mindig részeg volt – nem engedte neki. Azt hitte, a slusszkulcs már az asszonynál van, ezért próbálta őt visszahúzni.

A nő felkapott egy 15 centiméteres tükördarabot, és miközben próbált kiszabadulni férje öleléséből, az belefúródott párja hasfalába. Ráadásul egy három centiméteres darab letört és a májába ékelődött. Amikor a nő meglátta a vérző sebet, magára hagyta és elment inni.

A tükördarabot a kórházban kiműtötték, a fiatal férj életveszélyes állapotban volt. Az ügyészség szerint csak az idejében érkező szakszerű segítségnek köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik