Közélet

Nindzsának nézte ezért súlyosan bántalmazta a beteg kaposvári tinit

család, erőszak, bántalmazás (család, erőszak, bántalmazás)
család, erőszak, bántalmazás (család, erőszak, bántalmazás)

A fiú fél arcán maszkot viselt, mert arcüreggyulladása volt. Támadója három év fegyházat kapott.

Súlyos testi sértés bűntette miatt állt bíróság elé egy férfi Kaposváron, miután súlyos sérüléseket okozott egy 17 éves tinédzsernek. A támadó többszörös, erőszakos visszaeső, tettéért három év fegyházbüntetéssel sújtották. A bíró kikötötte: nem helyezhető feltételesen szabadlábra.

A férfi tavaly karácsonykor rontott neki a tinédzsernek Kaposváron. A bejáratnál találkozott össze a 17 éves fiatallal, aki arcüreggyulladása miatt maszkot viselt, amely a fél arcát eltakarta. „Ott egy nindzsa !” – ezt üvöltötte a támadó, majd azonnal, indok nélkül ütött. tette mindezt olyan erővel, hogy a kamasz a földre esett, bal keze eltört, agyrázkódást szenvedett és a nyílt seb keletkezett a fején. Az orvosok a tényleges gyógyulás hat-nyolc hétben határozták meg. A férfi ezután odébbállt, és előzets letartóztatásáig szökésben volt.

A vádlottat korábban súlyos testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt a bíróság nem jogerősen 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, újabb támadását a büntető eljárás hatálya alatt követte el – közölte a Somogy Megyei Főügyészség csütörtökön. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik