Közélet

Nem lehet szexelni az ételkiadó nyíláson – elképesztő videó egy debreceni ügyvédtől

zarkaszex(960x640).jpg (zárkaszex)
zarkaszex(960x640).jpg (zárkaszex)

Az ügyvéd kreatív módon igyekszik bizonyítani: védencének nincs sem 58, sem 116, pláne nem 156 centiméteres, hajlítható pénisze.

A szexuális visszaélésekkel vádolt börtönőr I. fokon felmentéssel végződő perében elmondott védőbeszéd “audiovizuális melléklete” – ezzel a kísérőszöveggel került fel egy videó egy debreceni ügyvédi iroda Facebook-oldalára. A csaknem hat és fél perces műből megtudhatjuk, hogyan NEM lehet egy zárka ételkiadó nyílásán át szexelni. “Tudományos munka” következik pénisznyújtással, hajlítással és 156 centiméteres hímtaggal:

A frappáns videó egy olyan ügy kapcsán készült, amelyben hétfőn hoztak ítéletet. Börtönőröket fogtak perbe, akik a vád szerint intim kapcsolatba kerültek egy elítélt nővel, méghozzá azzal a gyönyörű, de kegyetlen asszonnyal, aki heteken át mérgezte, majd összekötözte és megszurkálta, végül felgyújtotta férjét. Lopott csókok, szex az ételkiadó nyíláson, a fürdőben, ajándék plüssök és csokoládé, kívánságműsorban küldött zene – mindez szerepelt a vádiratban. Összesen három börtönőrt fogtak perbe, végül mindhármukat felmentették. Romantikus levelezés volt, ám a fentieket nem sikerült kétséget kizáróan bizonyítani. Az ítélet nem jogerős.

“Győztünk! Szemben az ügyészséggel – hozzánk hasonlóan – a Szegedi Törvényszék sem hitte el, hogy a börtönben az őr a szó szoros értelmében orrba-szájba szexelhet a rabbal. Számomra nagyon nehezen érthető, hogy ugyanazt a teljesen valószínűtlen történetet hogyan veheti komolyan az ügyészség, ráadásul kétszer egymás után! Az élénk fantáziájú asszony ugyanezt a történetet egy kicsit korábban már “eljátszotta” két gyulai fegyőrrel is (ott is felmentés lett a történet vége). A “szerelmes” fegyőrök neve (Juan Miguel), az általuk írott levelek stílusa, a nemi aktusok helye, módja és formája, szóval szinte minden (ctrlC+ctrlV) megegyezett” – írta az ítélethirdetés után dr. Zeke László Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik