Közélet

Holttesteket találtak egy budapesti lakótelepen

gyilkosság (gyilkosság)
gyilkosság (gyilkosság)

Egyikükre az utcán, a másik áldozatra egy panellakásban bukkantak rá.

Két holttestre bukkantak kedden reggel a főváros XV. kerületében, a Nádastó parkban – közölte az MTI-vel a BRFK szóvivője. Bognár Kinga annyit mondott: a mentőket kevéssel hat óra előtt hívta valaki, hogy egy halott ember fekszik az utcán, majd a közeli házban egy másik holttestet is találtak.

A Hír24 úgy tudja, a nyomozók azt gyanítják, hogy az egyik áldozat ölhetett, majd vélhetően végzett magával is. Az egyik holttestre egy lakásban bukkantak rá, a másik áldozat pedig vélhetően kivetette magát onnan. Utóbbi, az utcán lévő holttest köré a rendőrök paravánt húztak.

A rendőrség késő délelőtt hivatalos tájékoztatást adott ki. Ebből kiderült, hogy az utcán talált holttest egy férfié, míg a másik áldozat egy nő. “A helyszínre kiérkező rendőrök azonnal megkezdték az adtatgyűjtést és a tanúkutatást. A nyomozók vizsgálják a halálesetek körülményeit, a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van” – írják.

A velvet.hu azt írja,  megölt nő a 42 éves, és a szomszédok szerint banki ügyintézőként dolgozott.  A lakótelepen nőtt fel. A férfival három éve volt együtt, visszafogott, csendes asszonynak ismerték. A háttérben valószínűleg szerelemféltés állhat.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik