Közélet

Félholtra verte volt főnökét, mert kirúgta

erőszak (erőszak, )
erőszak (erőszak, )

A férfinak több csontja eltört, emiatt koponyán belüli vérzés alakult ki nála.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség egy 45 éves férfi ellen, aki miután megtudta, hogy főnöke megválik tőle, elszámolási okokra hivatkozva nekiesett és életveszélyesen bántalmazta: eltörte több csontját, amely miatt koponyán belüli vérzés alakult ki nála.

A vádirat szerint a férfi 2013 őszén csaknem egy hónapig dolgozott sofőrként egy cégnél. Főnöke azonban nem volt elégedett a munkájával, ezért találkozót beszélt meg vele egy XXII. kerületi üzletközpont egyik gyorsétterménél, ahol felmondott neki. A férfi ezt tudomásul vette, de megjegyezte, hogy főnöke tartozik még neki az elmaradt bérével. Munkaadója megnyugtatta, hogy elszámol vele, csak még egyeztet a könyvelővel.

Ezután az egykori kenyéradó kocsiba szállt – feleségével együtt – és elhajtott. A kirúgott férfi is autóba ült, és egy ideig mögöttük haladt, ám a Kővirág sorra érve váratlanul kivágott eléjük és lefékezett, megállásra kényszerítve ezzel volt főnökét is.

Ekkor kiszállt a kocsiból, odament a férfihoz és a lehúzott ablakon keresztül ismét számon kérte, hogy mikor számol el vele. Ekkor volt munkaadója elismételte, amit nem sokkal előtte mondott, ám a vádlott válaszul legalább háromszor nagy erővel, ököllel arcon és fejen ütötte. Ezután az ablakon keresztül benyúlt, elvette az indítókulcsot, beült a saját autójába és elhajtott. A slusszkulcsot még azelőtt visszavitte, hogy a rendőrök és a mentők kiértek, majd ismét eltűnt.

Ha a férfit bűnösnek találják, akár nyolc évet is kaphat – derül ki a Fővárosi Főügyészség tájékoztatásából.

 

                                                                   

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik