Közélet

Negyvenezerért szexelt Welsszel a 14 éves lány

A kerítéssel vádolt Répás Lajos szerint kifejezetten Barbara kérte tőle, hogy közvetítse ki férfiaknak. A lány barátnője máshogy emlékszik.

A 18 éves Barbara a koronatanú a 62 éves Répás Lajos tárgyalásán, akit 61 rendbeli kerítésért és kitartottságért ültettek a vádlottak padjára – írja a Blikk. A lány 13 és fél éves volt, amikor Répás férfiakhoz kezdte el őt kiközvetíteni – mondta a rendőrségi kihallgatásokon.

Barbara tartózkodna a nyilvánosságtól, az eddigi tárgyalásokra nem ment el, de kénytelen lesz, mert másképp bilincsben vezetnék elő. Zárt tárgyalást kért, de nem valószínű, hogy megkapja, ráadásul évekkel ezelőtt törvényes képviselő, szülő és ügyvéd nélkül hallgatták ki. A Blikknek sem akart nyilatkozni, egy közeli barátnője mesélt kálváriájáról.

Répás szépségversenyekkel, modellszakmával hitegette Barbarát, a lány nem gondolt semmi rosszra, mivel Répásnak a szépségiparban is része volt. A harmadik találkozás után azonban férfiakhoz közvetítették, csukott szemmel, összeszorított foggal bújt ágyba, ami után a kapuban Répás várta és elvette a részét az ezért kapott pénzből.

A kuncsaftok közt volt a rejtélyes körülmények közt meghalt Welsz Tamás is, aki első találkozójuk alkalmával elég fiatalnak találta a lányt, a személyijét is elkérte, de végül mégis ágyba bújt vele, azután többször is házhoz rendelte.

A rendőrök az iskolából vitték kihallgatásra Barbarát, lehallgatott telefonbeszélgetések felvételeit tették elé, négy órán át faggatták. Répás azt mondta: emlékszik a fiatal lányra, azt sem tagadja, hogy összehozta férfiakkal, de ezt szerinte kifejezetten a lány kérte: „Amikor Barbika megjelent nálam, állandóan azzal nyúzott, hogy hozzam össze egy gazdag pasival, mert több testvére van, nem tudnak megélni” – mondta, hozzátéve, hogy a lány azt állította neki: nagykorú. Elismerte, hogy Welsszel is ő hozta össze, a vállalkozó alkalmanként negyvenezret fizetett az együttlétekért, tőle tudta meg később Répás, hogy a lány „hazudott, mert nemhogy 18 éves nincs, de még 14 sem” – állt a vallomásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik