Közélet

Bosszúból rabolt volna diákot egy hevesi férfi

bilincs(3)(960x640).jpg (bilincs)
bilincs(3)(960x640).jpg (bilincs)

A dühös apa állon vágta az iskolást, majd megpróbálta betuszkolni egy autóba.

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki úgy döntött, bosszúból elrablja azt a fiút, aki összerúgta a port gyermekével. Személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt állítják bíróság elé.

Az eset még 2013 augusztusában történt, a két fiú összeveszett, de a vita tettlegességig nem fajult köztük. Mindez a férfi fülébe jutott, és dühében úgy döntött, elégtételt vesz. Autózott, amikor kiszúrta a buszmegállóban várakozó kamaszt. Megállt, odament hozzá, kiabálni kezdett vele majd állon vágta. Utána felszólította a 15 éves tinédzsert, hogy üljön be az autójába, a ruhájánál próbálta a kocsiba rángatni, a válláról letépte a hátizsákját, és az ülésre dobta. De hiába igyekezett betuszkolni a fiút, végül nem sikerült neki. Odaért ugyanis a kamasz anyja, és közbelépett.

A Heves Megyei Főügyészség közlése szerint a fiú egyik őrlőfoga kitört, nyelve bevérzett és bal arcán is zúzódások keletkeztek. Könnyű sérüléseket szenvedett. Az apával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik