Közélet

Magdi anyussal kampányol a rendőrség

fodor-zsoka(960x640).jpg (fodor zsóka, magdi anyus, )
fodor-zsoka(960x640).jpg (fodor zsóka, magdi anyus, )

Fodor Zsóka, mint trükkösök által átvert nagymama tűnik fel a színen egy rendőrségi videóban.

Csöngött a telefon és az unokám volt, aki sírós hangon mondta, hogy balesete volt, nekiment egy fának, és nagyon sok pénzre lesz szüksége, hogy el tudják szállítani a kocsit. És azt is mondta, hogy adjam oda a pénzt egy barátjának, de….de valami csak nem hagyott nyugodni” – mondta Fodor Zsóka a zaklatott nagymama, amikor arra kérték, mesélje el, mi történt vele, hogyan próbálták rászedni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kérésére készült kisfilm ismét a bűnt hivatott megelőzni. A főszerep ezúttal a trükkös csalóké, és Fodor Zsókáé.

Csaliként használt nagymama és rendőrségi akció két és fél percben:

“Ha egy telefonáló pénzt kér tőlünk, akármire hivatkozik, szeretett gyermekünkre, unokánkra, és bármilyen szörnyű dolgot mond mint baleset vagy tartozás, vagy életmentő műtét, akkor ne ijedjünk meg. Először bizonyosodjunk meg arról, hogy a gyerek, az unoka elérhető-e, ha nem, akkor hívjunk fel egy jó barátot, akire a bajban mindig számíthatunk, ha ez se sikerül, ne essünk pánikba, mert a rendőrségre bármiben számíthatunk” – mondja végül az egykor Magdi anyust alakító színésznő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik