Közélet

Ismét lebukott a parfümcsempész az M7-esen

A pénzügyőrök most csaknem kétmillió forint értékű hamis illatszert foglaltak le. 

Ismét lebukott az a macedón parfümcsempész, akinek az autójában két héttel ezelőtt több mint 1700, most pedig több mint 1000 hamis illatszert találtak az M7-es autópályán ellenőrző pénzügyőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal  Dél- dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága szerdán az MTI-vel. Bus Szilvia sajtófelelős tájékoztatása szerint az olasz rendszámú autó ellenőrzésekor a jármű csomagtartójából és az utastérből összesen 1023 doboz különféle márkájú hamis parfüm került elő.

Kiderült, hogy két héttel korábban – ugyancsak az M7-es autópályán végzett ellenőrzéskor – több mint 1700 doboz hasonló márkajelzésű hamis parfümöt találtak a pénzügyőrök a házaspár autójában. Akkor iparjogvédelmi jogok megsértése elkövetésének gyanúja miatt tettek feljelentést a NAV pénzügyi nyomozóinál, a csaknem nyolc és fél millió forint értékű hamis termékeket pedig lefoglalták.

A pénzügyőrök ezúttal csaknem kétmillió forint értékű hamis terméket foglaltak le, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt ismét feljelentést tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik