Közélet

Előkerült négy nap után az eltűnt csepeli fodrásznő

Édesanyja közölte, lánya önszántából ment el és ment haza. Jól van, de nehéz időszakon ment keresztül.

Vasárnap délután hazatért családjához az a fordásznő, akit a Facebookon kerestek napokig szerettei, több eltűnt személyekkel foglalkozó oldalon tették közzé fotóját, a család elérhetőségét, és már a rendőrség is eljárást indított – írja a Bors.

“Munkahelyéről állítólag kiszaladt a boltba/piacra, délután 3-4 óra között, de vissza már nem ment. A személyes tárgyait ott hagyta az üzletben, s nem is pakolt el. Nincs nála sem a táskája, sem a telefonja, egyedül a pénztárcáját és az iratait vitte magával” – írták, hozzátéve, hogy a 30 éves fodrásznőt a csepeli piacon, szerdán látták utoljára.

Ezrek aggódtak érte, de mint kiderült, nem esett baja. “Vasárnap jelentkezett a családjánál, így a közigazgatási eljárásban indított keresését a rendőrség leállította” – tájékoztatta a Borsot Gál Kristóf főhadnagy az ORFK Kommunikációs Szolgálat sajtóügyeletese. Egyúttal cáfolta azt a tévhitet is, hogy a hatóság az eltűnést követő 72 órában nem keresi az adott személyeket. A bejelentés után azonnal megindul a közigazgatási eljárás, tehát a keresés is.

Mónika családja a Borsnak is megerősítette hétfő reggel a hírt: az eltűnt lány négy nap után valóban előkerült. “Magától ment el és önszántából is jött haza. Egy nehéz időszakon megy most keresztül, de többet az ő kérésére nem szeretnénk közölni. Nagyon köszönjük mindenkinek az aggódást, rengeteg hívást kaptunk az elmúlt napokban. Csak azt szeretné közölni a család, hogy Móni hála istennek jól van, most már a család dolga, hogy mellette legyünk” – mondta az édesanya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik