Közélet

Fotókkal zsarolt, szexre kényszerített a budapesti férfi – videóval

ujbudai-szexzsarolo(960x640).jpg (szexzsaroló)
ujbudai-szexzsarolo(960x640).jpg (szexzsaroló)

Ha nem fekszik le vele, olyan fotókat tölt fel az internetre, amelyeken hiányos öltözékben van - ezzel tartotta sakkban kiszemeltjét.

Elfogtak a rendőrök Budapesten egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy zsarolt és szexre kényszerített egy nőt. A gyanú szerint a 28 éves fiatalember 2014 nyarán, egy internetes oldalon ismerkedett meg későbbi áldozatával. Egy idő után azzal állt elő, ha nem létesít vele intim kapcsolatot, akkor egy közösségi oldalra feltölt olyan fotókat, amelyen hiányos
öltözetben látható.

A nő a folyamatos zsarolás hatására 2015 januárjában találkozott a férfival, majd akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített vele. Ám a gyanúsított február végén ismét megzsarolta. Azzal fenyegette, ha nem találkozik vele újra, akkor a fotójával és privát telefonszámával szexuális tartalmú hirdetést ad fel az interneten. A nő ezután fordult a rendőrséghez. Abból, amit elmondott, kiderült, hogy zsarolója mindvégig álnevet használt, ezért ismeretlen tettes ellen indult nyomozás.

Az újbudai egyenruhásoknak rövid idő alatt azonosították a zsarolót, akire múlt hét csütörtökön, a Dózsa György úton csaptak le, egy aluljáróban. Szexuális kényszerítés miatt indult eljárás ellene – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Olvasói sztorik