Közélet

Négy lányt próbált megerőszakolni pár órán belül az egri szatír

arnyek(960x640).jpg (árnyék, )
arnyek(960x640).jpg (árnyék, )

Először egy pincérnőre, majd két barátnőre, végül egy negyedik lányra csapott le. Utóbbit kis híján sikerült megerőszakolnia.

Bíróság elé áll hamarosan egy egri fiatal, aki alig két óra leforgása alatt több lányra is rátámadt Egerben, hogy megerőszakolja őket. Volt, akinek a pénzét és a telefonját is el akarta venni.

A vádlott egy novemberi éjszakán csapott le: először egy belvárosi kávéház pultosával erőszakoskodott. Éjfél körül rontott neki, megragadta a mosdó előterében, és be akarta tuszkolni a vécébe. Kiszemeltje azonban az ajtófélfának támasztotta lábait, hogy ezt megakadályozza, és kiabált. A biztonsági őr lépett közbe.

Ezután egy lakótelepre ment, ahol az egyik társasház előterében előbb szóba elegyedett két fiatal nővel, majd egyiküket a sáljánál és hajánál fogva megpróbálta kirángatni az épületből. Mivel ő is kitartóan védekezett, a vádlott inkább a másik lányhoz fordult, aki társát próbálta éppen védeni, és őt igyekezett az utcára húzni. Végül közös erővel tolták ki lépcsőházból a támadót, majd bezárták az ajtót.

Előző sikertelen kísérlete után néhány perccel már egy fiatal nőkből álló társaságot kezdett el követni az utcán, azzal az elhatározással, hogy a társaság neki legjobban tetsző tagját kirabolja, illetve megerőszakolja. A kinézett lányt hátulról átkarolta és azt mondta neki, “légy a barátom”, majd megpróbálta elvenni a táskájában lévő értékeket. Kiszemeltje ezt nem engedte, próbált szabadulni a szorításából, közben rugdosta és ököllel ütötte a vádlottat. Amikor a lány ijedtében kiabálni kezdett, a támadó befogta a száját, fojtogatta és a hajánál fogva a közeli épületek felé vonszolta. Végül a fiatalnak sikerült kiszabadulnia, futásnak eredt, ám a vádlott a közeli buszmegállóban utolérte és pénzét, telefonját követelte, közben többször megütötte. A lány kétezer forintot adott neki, majd megállított egy autóst, hogy segítséget kérjen. De a támadó erőszakkal elrángatta a járműtől, és egy telefonfülke mögé vonszolta, letépte a nadrágját, majd közösülni próbált a hajánál fogva földre rántott áldozatával. A helyszínre időközben rendőrt hívott valaki, így még időben megfékezték az ámokfutót – derül ki a Heves Megyei Főügyészség tájékoztatásából.

A fiatalt rablás bűntettével, aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértésével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolják. Előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, és ha az ügyészségen múlik, letöltendőt kap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik