Közélet

Emberrablás Baján – videóval

emberrablás baján (emberrablás, )
emberrablás baján (emberrablás, )

Beültek a fiatalember mellé a kocsiba, egy másik településre vitték, ahol megkötözték, betömték a száját és megverték.

Emberrablás miatt indított eljárást a rendőrség Bács-Kiskun megyében. A jelenlegi adatok szerint a lefülelt banda szombat délelőtt csapott le Baján: egyikük találkozót beszélt meg a 25 éves fiatallal mondván, meg akarja venni a kocsiját. Elmentek egy próbakörre, ám a volán mögött ülő 38 éves “vevő” az Attila utcában megállt. Ekkor ketten – egy 30 és egy 27 éves férfi – pattantak be az autóba, és nekiestek a tulajdonosnak.

Ezután Csávolyra vitték, egy házba. Az épületben egy 34 éves férfi várt rájuk. A négyfős csapat ezután megkötözte kiszemetljét, betömték a száját és bántalmazták. Különböző papírok aláírására kényszerítették, egyebek mellett egy – az autóját érintő – adásvételi szerződést, illetve egy tartozáselismerő nyilatkozatot is kitöltettek vele. Miután megtette, amit támadói akartak, elengedték.

A fiatalember feljelentést tett, az egyenruhások pedig egy napon belül elkapták a banda tagjait, akik ellen emberrablás miatt indítottak eljárást. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat – tudtuk meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól hétfőn.

Olvasói sztorik