Közélet

Előzetesben a pécsi fiatal gyilkosa – fotó

pécsi gyilkos (pécsi gyilkos)
pécsi gyilkos (pécsi gyilkos)

A gyanúsított nagy erővel, mellkason szúrta áldozatát, egy 28 éves exsportolót.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 23 fiatalt, aki halálra késelt egy 28 éves exsportolót egy pécsi vendéglátóhely előtt szombat hajnalban. A rendőrség közölte: a támadó részletes beismerő vallomást tett. A Pécsi Törvényszék pedig arról tájékoztatott, hogy a gyanúsított nagy erővel, mellkason szúrta áldozatát, méghozzá egy körülbelül három centiméteres pengeszélességű késsel. 

 Fotó: police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a két fiatal szóváltásba keveredett. A Blikk hétfőn azt írta, a gyanúsított – miután vitatkozni kezdtek – elment, ám nem sokkal később visszatért és kihívta az egykori sportolót. Először állon vágta, majd azonnal szúrt. A sérültet kórházba vitték, de már ott sem tudtak segíteni rajta. Az áldozatot a támadás előtt barátai át akarták hívni egy másik szórakozóhelyre, de ő nem tartott velük, mert haza akart már menni. A pecsma.hu szerint miután a támadó elmenekült a helyszínről, elrejtette a gyilkos eszközt, de másnap megmutatta a nyomozóknak, hogy hová.

A történtekről az áldozat édesapja a Blikk szerint a Facebookról értesült. A tragédia hírét gyermeke egykori kick-boxos sporttársa osztotta meg szombat reggel az üzenőfalán. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik