Közélet

A Facebookról tudta meg az apa, hogy fiát megölték Pécsen

"Ma éjjel egy rohadék megölte (leszúrta) a gyerekkori sporttársamat" - áll egyebek mellett a bejegyzésben.

A Facebookról tudta meg édesapja, hogy meggyilkolták fiát Pécsen. A tragédia hírét gyermeke egykori kick-boxos sporttársa osztotta meg szombat reggel az üzenőfalán – írja a Blikk. A lap úgy tudja, az apa kétségbeesetten telefonálgatott, mert abban bízott, valaki csak rossz tréfáról van szó.

Ahogy arról beszámoltunk, a gyilkosság szombatra virradó éjszaka történt egy pécsi vendéglátóhely előtt. A 28 éves áldozat egy 23 éves fiúval keveredett szóváltásba. A lap azt írja, a gyanúsított – miután vitatkozni kezdtek – elment, ám nem sokkal később visszatért és kihívta az egykori sportolót. Először állon vágta, majd azonnal szíven szúrta. A sérültet kórházba vitték, de már ott sem tudtak segíteni rajta. Az áldozatot a tragédia előtt barátai át akarták hívni egy másik szórakozóhelyre, de ő nem tartott velük, mert haza akart már menni.

A lap szerint a késelő jómódban élt egy takaros pécsi házban. A Pécsma.hu úgy értesült, a gyilkosság után gyalog ment haza. Négy kilométert sétált,  hajnalban, a kést félúton rejtette el: pengéjét letörte, egy zacskóba csomagolta, és bedobta a csapadékelvezető aknába a Damjanich utcában. A gyanúsított szombat délután mutatta meg a rendőröknek, hogy hova rejtette a kést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik