Közélet

Sérültek, mentőhelikopter és dugó a 7-esen

mentőhelikopter (mentőhelikopter)
mentőhelikopter (mentőhelikopter)

Az érintett szakaszt lezárták, mindkét irányban feltorlódott a kocsisor.

Két kocsi karambolozott a 7-es főúton Kápolnásnyék és Baracska között pénteken, késő délelőtt. Úgynevezett ráfutásos baleset történt, az ütközésben többen megsérültek, egyikükért mentőhelikopter érkezett a helyszínre – közölte a katasztrófavédelem. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy az elsődleges információk szerint a baleset Pettenden történt, amikor az egyik kocsi megpróbált lekanyarodni a Fehérvári útról a Petőfi Sándor utcára. A mögötte haladó autó nekihajtott. Utóbbi jármű elöl ülő két utasa sérült meg.

Székesfehérvárról a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egysége, a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói és a pázmándi önkéntesek siettek a helyszínre. A sérülteket ők emelték ki a roncsból.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a baleset helyszínén teljes útlezárást rendelt el a rendőrség. A forgalmat rendőri irányítás mellett Pettend belterületén elterelik az egyenruhások. A katasztrófavédelem szerint A baleset miatt a 7-es főút 40-es kilométerének környékén mindkét irányba nagy a torlódás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik