Közélet

Meg akarta ölni magát a börtönben a berettyóújfalui férjgyilkos

Egyszer megpróbálta felakasztani magát, később pedig lenyelt egy pengét.

Megpróbált végezni magával a börtönben az a nő, aki 2010 februárjában begyógyszerezte, összeszurkálta, majd gázolajjal leöntötte és felgyújtotta a férjét berettyóújfalui házukban – írja a Bors. Az asszonyt a Szegedi Ítélőtábla életfogytiglani fegyházra ítélte azzal, hogy legkorábban 35 év múlva szabadulhat.

“Egyszer megpróbálta felakasztani magát, később pedig egy pengét is megpróbált lenyelni. Szerencsére egyik sem sikerült neki. Azóta még jobban odafigyelnek rá” – mondta a lapnak névtelenséget kérő forrása. Informátoruk szerint bár a tárgyalásokon mindig erős és szép arcát mutatta a brutális gyilkosságért elítélt fiatal nő, valójában nagyon megviseli a fogság.

A Bors értesülései szerint a 34 éves nőt jelenleg a kalocsai börtön egy külön részlegében tartják fogva, ott, ahol a 11 éves Szita Bence gyilkosát, Polcz Erikát is. Úgy tudják, hogy kiemelt figyelmet fordítanak rá, és sűrű időközönként ellenőrzik a zárkáját.

Mint ismert, az asszony a börtönben házasságot kötött egy exrendőrrel. A férfi a jogerős ítélet ellenére meg van róla győződve, hogy felesége ártatlan. Rendszeresen küld csomagot neki. Korábban a fiatal nő azt állította, hogy több férfi börtönőrrel is szexuális kapcsolata volt. Egy esetben már a bíróság kimondta, hogy állítása nem igaz.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik