Közélet

Kisgyerekes családnak hajtott a borsodi BMW-s – részletek

Dugo(960x640)(3).jpg (dugó)
Dugo(960x640)(3).jpg (dugó)

A fiatal pár hét hónapos babáját sétáltatta, amikor az autós beléjük hajtott. A fiúnak nem votl jogosítványa, és el is ment a helyszínről.

Nem sokon múlt, hogy nem végződött tragédiával a szombat délutáni alsózsolcai baleset. Az ezüstszürke BMW fényes nappal, egy gyér forgalmú mellékutcában csapódott négy gyalogosnak, az utasok kipattantak a kocsiból és kereket oldottak.

“Egy fiatal pár a hét hónapos babáját sétáltatta, velük volt egy ismerősük is, amikor a kocsi közéjük hajtott. Mi a nagy csattanásra figyeltünk fel, az autó kidöntött egy kerítést is, aztán a sérültek segítségért kiabáltak. Anita, az édesanya arcából ömlött a vér, a párjának a lába tört el, csodával határos, hogy a kisbabájuk karcolásokkal megúszta. Később hallottuk, hogy a suhancokat a rendőrök elfogták. Néhány utcával arrébb laknak” – mondta a Borsnak az egyik szemtanú.

A lap utolérte az elgázolt fiatalasszony szüleit is, akik még várják a híreket a kórházból. “Sajnos még az sem biztos, hogy Ani túléli a balesetet” – mondta az édesapa.

A sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök fél órán belül elfogták. A kocsiban rajta kívül gyermekkorú személyek utaztak. Megszondáztatták a sofőrt, az eredmény negatív lett. Ugyanakkor egyéb mintavétel is történt, hogy kiderüljön, a sofőr fogyasztott-e kábítószert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik