Közélet

Baltával támadtak neki a tininek

balta (balta)
balta (balta)

A kalocsai rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint fejszével és bottal bántalmaztak egy 17 éves fiút.

A rendőrség szerint pénteken kora este Kalocsán, a buszpályaudvaron előzetes szóváltást követően összeverekedett  a 32 éves Sz. Ferenc egy 17 éves homokmégyi fiú.

A történtekről az idősebbik gyanúsított beszámolt a rokonainak, melynek eredményeképpen fél órával később a 34 éves kalocsai Sz. László és a 23 éves Sz. Rómeó a Szent István út és Széchenyi út kereszteződésében lévő gyalogátkelőhelynél a náluk lévő bottal és fejszével megtámadták a fiatalkorút. A bántalmazás következtében a 17 éves fiú és Sz. Ferenc megsérült.

A helyszín közelében szolgálatot teljesítő rendőrök elfogták a 4 férfit és előállították őket a kapitányágra. A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Lászlót és Sz. Rómeót. A rendőrség kezdeményezte az őrizetbe vett 34 éves és 23 éves terheltek előzetes letartóztatását.

Sz. Ferenccel szemben garázdaság vétség, a fiatalkorúval szemben garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik