Közélet

Felcsavarodott a kerítésre az új VW Bogár

vw (vw)
vw (vw)

Sokkoló képet tett közzé a rendőrség a nyíregyházi halálos baleset helyszínéről. Két fiatal halt meg. Szemtanúk jelentkezését várják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 6-án hajnalban egy Volkswagen Beetle típusú személygépkocsi Nyíregyháza Bethlen Gábor úton közlekedett a Tiszavasvári út felől a Mező út irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az úttestről, kidöntött egy villanyoszlopot, majd egy kerítésnek csapódott.

A baleset következtében a gépkocsiban utazó 35 éves nyíregyházi és egy 19 éves budapesti férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik látták a balesetet, valamint annak körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Fotó: Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik