Közélet

Játszótéren molesztált a bicskei rém

játszótéri szatír (játszótéri szatír)
játszótéri szatír (játszótéri szatír)

A férfiről fantomkép készült, a rendőrség segítséget kér, hogy mielőbb azonosítani tudják.

A rendőrök keresnek egy férfit, aki a gyanú szerint Bicskén, a Kisfaludy utcában lévő tanuszoda melletti játszótéren arra kért egy gyereket, hogy fogja meg a nemi szervét. Mindez fényes nappal, délután fél 3-kor történt, még január 28-án. Az ügyben szexuális erőszak miatt folytat nyomozást. 

Az elsődleges adatok szerint a keresett férfit 30 év körüli, nagyjából 175 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú. Fényes fekete kabát és a térdénél kopott, szakadt farmernadrág volt rajta. Fantomkép készült róla:


Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a grafikán szereplő férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06 22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik