Közélet

Szatír ijesztgeti a bölcsészlányokat Szegeden

Egyszer a szegedi bölcsészkar folyosóján, máskor valamelyik mosdóban tűnik fel a férfi.

Szatír ijesztgeti a lányokat a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Egyetem utcai épületében – írja a delmagyar.hu. Információk szerint a hetek óta visszajáró férfit már beazonosították, és a biztonsági szolgálat nagy figyelmet fordít a kiszűrésére.

Az egyik hallgató szerint egy magas, fekete bilifrizurás, fekete hátizsákos férfiről van szó, aki  terepzöld színű kabátot hord. Többen látták, miközben önkielégítést végzett a folyosón. Volt, aki a Petőfi épületben, volt, aki az amerikanisztika tanszéknél, más a szláv, illetve az olasz tanszéknél. Ketten azt mesélték, hogy a férfi két külön alkalommal a BTK-n a Klemm Antal Szeminárium melletti mosdóban tűnt fel, ahol közös a kézmosó a női és férfi vécé között. Elővette a nemi szervét, és a csapban „mosta”. “Én is többször találkoztam vele a folyosón, érdekes módon mindig csak szerdánként” – számolt be egy másik hallgató.

A lap úgy tudja, a férfi még nem szólított meg senkit. Legutóbb múlt csütörtökön látták, akkor az egyik sarokban elégítette ki magát. Zavartnak tűnt. 

A kar dékánja, Szajbély Mihály addig nem kíván nyilatkozni, amíg el nem fogják a magamutogató férfit. A hallgatók szerint már jártak rendőrök az intézményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik