Közélet

Részegen vadászott nőkre a szolnoki szatír

arnyek(960x640).jpg (árnyék, )
arnyek(960x640).jpg (árnyék, )

Egy nő egy társasházba menekült előle, egy kamaszlányt azonban sikerült elkapnia.

Vádat emelt az ügyészség a szolnoki szatír ellen. A férfi tavaly, június 28-án, az éjszakai órákban támadt rá fiatal nőkre.

Első kiszemeltjét követni kezdte. Meg akarta erőszakolni, ám a nőnek sikerült bemenekülnie a társasházba, ahol lakott. Ezután másik áldozat után nézett. Észrevett egy fiatal lányt, aki ugyancsak hazafelé tartott, és eldöntötte, hogy szexre kényszeríti őt. Egy bokros területre érve rátámadt, hátulról a földre rántotta, majd megfenyegette, hogy elvágja a torkát, ha sikítani mer. Ezután lehúzta a tinédzser nadrágját és fogdosni kezdte.

A fiatal lánynak egy óvatlan pillanatban sikerült kiszabadulnia a fogásából. Elszaladt, és segítséget kért egy arra közlekedő autóstól.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség közölte, a férfinak 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette, valamint szeméremsértés vétsége miatt kell felelnie. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást és az ügyészség azért küzd, hogy fegyházba kerüljön.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik