Közélet

Videón a budapesti emberrablók elfogása

emberrablás (emberrablás, )
emberrablás (emberrablás, )

A csapat egy cégvezetőt tartott fogva egy fővárosi szállodában napokig. A férfi ruháit elvették.

Összehangolt akcióban fogták el az egyenruhások az emberrablókat, akik három napon keresztül tartottak fogva egy férfit egy budapesti szállodában. A rajtaütésről a rendőrség videót tett közzé:

Ahogy arról már beszámoltunk, idegenrendészeti akció miatt ellenőriztek az egyenruhások egy budapesti szállodát január 12-én. Az egyik szobában három fővárosi férfit találtak, akik egy negyediket őriztek – ruháitól megfosztva. A meztelen férfi az egyik nyomozót félrehívta, és elmondta, három férfi erőszakkal hurcolta el Vásárosnaményból, és átadták három másiknak, akik fogva tartották. A rendőrök egy 23 és egy 25 éves fiatalt, valamint egy 45 éves férfit vittek el a helyszínről.

A vállalkozót egy rendezvény lebonyolításának ürügyével csalták el Vásárosnamény egyik áruházának parkolójába még január 9-én, kora délután. Ott egy mellé kanyarodó autóból kiszállt egy számára ismeretlen fiatalember, térden rúgta, és bekényszerítette egy kocsiba, amelyben a rugdosódón kívül a sofőr és egy másik férfi tartózkodott. Elvették a mobiltelefonját, ezután vitték a szállodába, ahol később rátaláltak.

A Zsaru magazin azt írta, összesen nyolc ember ellen indult eljárás, hármat személyi szabadság megsértése, a többieket pedig emberrablás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

 

Olvasói sztorik