Közélet

Odaért, de nem ment fel – eltűnt egy fiatal Debrecenben

lovas ádám (lovas ádám)
lovas ádám (lovas ádám)

Lovas Ádám rokonaihoz ment látogatóba. Betegsége miatt térben és időben néha egyáltalán nem tud tájékozódni.

Eltűnt mikepércsi fiatalt keresnek a rendőrök Hajdú-Biharban. A 24 éves Lovas Ádámnak szerdán, délután fél 3 körül veszett nyoma Debrecenben.

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint a fiatal az Egyetem sugárút elején lakó rokonaihoz indult látogatóba, és bár az biztos, hogy a társasház elé megérkezett, ám a lakásba eddig ismeretlen okból már nem ment fel, azóta pedig nem ad életjelet magáról. 

Az egyenruhások keresik de egyelőre nem akadtak a nyomára, így segítséget kérnek.

Lovas Ádám körülbelül 160 centiméter magas, nagyjából 55 kilogramm súlyú, haja rövid és fekete színű, fülei elállnak, mögöttük műtéti heg látható. Ugyan szemüveges, de azt nem mindig viseli. Eltűnésekor fekete színű tollkabátot, fekete színű téli sapkát, kék farmert, sötétbarna színű bakancsot viselt és egy fekete színű válltáska volt nála.

Betegségéből eredően néha térben és időben egyáltalán nem tud tájékozódni.


Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Lovas Ádám tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen is tehet bejelentést bármelyik rendőri szervnél. Segítségüket köszönjük!

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik