Közélet

Közmunkások közé hajtott egy autós Debrecenben

gyalogos gázolás (gyalogos gázolás, baleset, forgalom, )
gyalogos gázolás (gyalogos gázolás, baleset, forgalom, )

Egy 56 éves nő meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült. Az autó utasai is kórházba kerültek.

Gyalogosokat gázolt el egy autó csütörtök délelőtt Debrecenben. A baleset az Alma és a Kaskötő utca kereszteződésében történt. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vontultak, akik áramtalanították a járműveket, és segítettek a mentőknek a sérültek ellátásában. A balesetben az elsődleges információk szerint egy ember meghalt, többen megsérültek –  tájékoztatott korábban a katasztrófavédelem.

Azóta kiderült, a kocsi két gyalogost sodort el, az életben maradt járókelőt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az autóban ketten utaztak, egyikük súlyosan, a másik könnyebben sérült.

A rendőrség az eset kapcsán azt közölte, a kocsi balra próbált kanyarodni, amikor lesodródott az útról. Az áldozat egy 56 éves asszony, míg az életveszélyes sérült egy 46 éves nő. Őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. A balesetben megsérült az autó vezetője és utasa is. A sofőr egyébként egy 87 éves férfi.

Az MTI-t a debreceni Kenézy kórházban arról tájékoztatták, hogy az életveszélyes sérült többszörös koponyatörést, agyödémát szenvedett. Az asszonyt megműtik.

Pethe Tamás, a közmunkásokat foglalkoztató Dehusz Kht. ügyvezetője az MTI-nek azt mondta, az elgázolt gyalogosok valójában közmunkások voltak, akik éppen a munkájukat végezték.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett végzik a helyszíni szemlét, a forgalmat a környező utcákba terelik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik