Közélet

Rendőrökre támadt az ámokfutó BMW-s Kecskeméten

A sofőr menekült a rendőrök elől, mígnem egy kanyarban kisodródott és nekiment a vasúti átjáró fénysorompójának.

Kisebb autós üldözés bontakozott ki vasárnap késő délután Kecskeméten – írja a baon.hu. A közlekedők az Izsáki úton egy eszeveszett tempóban száguldozó BMW-re lettek figyelmesek. A lap szerint többen telefonáltak a rendőrségnek, de addigra már egy járőrautó üldözőbe vette a kocsit, amelynek sofőrje a „díszkíséretét látva” még inkább rákapcsolt.

A BMW a Csabay Géza körút felé vette az irányt, ám a fürdő előtti kanyarban kisodródott, és nekiment a vasúti átjáró fénysorompójának. Az üldöző rendőrök az árokban landoló autóhoz siettek, mire a BMW-ből kipattant egy férfi és rátámadt a rendőrökre. Néhány perccel később még három rendőrautó fékezett a helyszínen, addigra már sikerült megbilincselni a támadót, egy 31 éves kecskeméti férfit.

A kocsiban összesen hárman utaztak, a lap olvasóitól úgy tudja, szemmel láthatóan ittasak voltak. Nem sérültek meg sem ők, sem az egyenruhások.

A rendőrség – egyebek mellett – a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen és feljelentést tesznek hivatalos személy elleni erőszak miatt az ügyészségen. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik