Közélet

Húgaival és anyjával is szexelt a fiú

pedofil(210x140).jpg (pedofil)
pedofil(210x140).jpg (pedofil)

A férfi W. Károly éveken át fajtalankodott lányaival, a visszataszító aktusokba pedig fia, az akkor 7 éves Rajmund is bekapcsolódott: a kisfiú a nála évekkel fiatalabb húgait molesztálta rendszeresen. Most kiderült, hogy az anyát, W. Szilviát azzal gyanúsítják, hogy szexuális kapcsolatot létesített fiával. Az apát és fiát letartóztatták, a vérfertőző anyát nem.

Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő a lapnak azt mondta, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése és vérfertőzés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a solymári nő ellen. A Blikk úgy tudja, a fiú apjára vallott, a szembesítésen azonban összeomlott, és zokogásban tört ki. Az ügyet hamarosan tárgyalja a bíróság.

W. Károlyt Magyar György ügyvéd képviseli. Ő az ügyről nem akart bővebben nyilatkozni, egyelőre a vádiratot tanulmányozza. A férfit 2011-ben már elítélték az akkor 15 éves lánya megrontásáért. Három és fél évet kapott. Miután az apát lecsukták, a tinit a nagyszülők vették magukhoz, később a két másik kislány is nevelőszülőkhöz került. A gyerekek ekkor kezdtek el először mesélni a borzalmas dolgokról, amiket éveken át tűrniük kellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik