Közélet

Interneten árulják az M7-esen rommá tört Lamborghini fékjét

kiégett lamborghini (kiégett lamborghini)
kiégett lamborghini (kiégett lamborghini)

"Igazi ritkaság, relikvia !" - többek között így próbál kedvet csinálni a kocsi tulajdonosa az alkatrészhez.

“Lamborghini Huracan első fék szett ! Igazi ritkaság, relikvia ! A világon elsőként totálkáros lett Huracanból származik. 336 km/óra sebességgel száguldott az M7-es autópályán mikor bekövetkezett a baj. Lásd: youtube. Egy autószalon, iroda, stb. becses darabja, dísze lehet. Akik értenek hozzá, tudják mire gondolok. Eredetiségi tanúsítvány és számla is jár hozzá ! Az ár minimálisan alkuképes” – olvasható az internetre feltöltött hirdetésben.

Fotó: olx.hu

Annak a kocsinak az alkatrészét kínálja eladásra tulajdonosa, amelynek nem mindennapi balesetét kamera rögzítette.  Akit érdekel a “relikvia”, 336 ezer forinttól kezdhet alkudni.

Csoda, hogy a fékből maradt valami (Fotó: police.hu)

Ahogy arról beszámoltunk, a Lamborghinit az M7-es autópályán törték össze tavaly szeptemberben. A külföldi rendszámú autó Hollád felől Sávoly irányába tartott, olykor csaknem 340 kilométer per órás sebességgel, amikor a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett. Ezután előbb a bal, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, lesodródott az útról és felborult. A kocsi vezetője kimászott a roncsból, és kimentette társát. Ezután a Lamborghini kigyulladt és teljesen kiégett.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság múlt héten videót tett közzé a balesetről, a felvételt az anyósülésről készítették, egyúttal tájékoztattak arról, hogy vádemelést javasolnak a sofőr ellen.

Olvasói sztorik