Közélet

Fizet a rendőrség a Sikoly-álarcos rablóért

Félmillió ütheti a markát annak, aki segít kideríteni, kit rejtett a maszk.

Nyomravezetői díjat ajánlott a rendőrség a csaknem két hónappal ezelőtti, szanyi rablás kapcsán. Az ismeretlen támadó december 3-án, 8 óra és fél 9 között tört be egy házba,  megkötözte a lakót és próbálta megszerezni értékeit. Aki segít azonosítani a tettest, félmillió forinttal lehet gazdagabb.

A rabló vélhetően egy 17-18 év körüli fiatal férfi, 160-170 centiméter magas és vékony testalkatú. Arcát egy “sikoly” álarccal takarta el. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű zipzáros kapucnis pulóvert, egy „olajfoltos” munkásnadrágot és fekete színű bakancsot viselt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csornai Rendőrkapitányságon (9300 Csorna, Eötvös utca 3. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívó számokon vagy hívja a 06-96/263-270-es telefonszámot.

Díjkitűzés

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik