Közélet

“Szexmenü” járt a budapesti diszkókirály kedvenc vendégeinek

Pezsgőfürdőben riszáló bikinis lányok is szerepeltek a VIP-szolgáltatásban.

Ha valaki jól fizető törzsvendég volt, bármit megkaphatott a Hajógyári-szigeten. Aki nem akart az izzadt tömeggel sodródni a tánctéren, fél órát sorban állni a bárpultnál, annak az éjszaka császárához kellett fordulnia. Pontosabban valamelyik menedzseréhez, aki a kiemelt ügyfelekkel foglalkozott – írja a Blikk olyasvalakire hivatkozva, aki csaknem egy évig látta el közelről ezt a munkakört.

“Minden, V. Lászlóhoz köthető klubnak volt saját VIP-részlege. Abban, amelyikben én dolgoztam, előre kellett asztalt foglalni nálam. Egy asztal 200 ezer forintba került. Ebben benne volt némi italfogyasztás is, de aki leszurkolta a pénzt, annak a számlája magasan e fölött volt. Voltak különböző csomagok, vagy nevezzük inkább menünek őket” – ” mondta a férfi, aki ötödmagával látta el a menedzseri feladatokat.

Igény bőven volt a VIP-szolgáltatásokra, hiszen a szórakozóhely hétvégente minimum 15-20 millió forint hasznot termelt. Az itt szórakozók külön parkolóba álltak luxusautóikkal, sőt külön bejáraton is közlekedtek, hogy egy másodpercig se kelljen várakozniuk, vagy a többi bulizóval érintkezniük. Volt benne egy üveg pezsgő, üdítőital, igény szerint gyümölcstál vagy akár hidegtál. Az árban benne foglaltattak a pezsgőfürdőben riszáló bikinis lányok is – árulta el az egykori VIP-menedzser, hozzátéve: ez volt a sláger.

Mint ismert, a diszkókirály – 21 társával – múlt héten állt ismét bíróság elé az egykori főrendőröket is érintő vesztegetési botrány kapcsán, zárt ajtók mögöt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik