Közélet

Horrorbaleset: szörnyű fotókat közölt a rendőrség

baleset (baleset)
baleset (baleset)

A kettészakadt jármű vezetője nem használta a biztonsági övet, vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, és ellene járművezetéstől eltiltás volt érvényben. Utasa is életét vesztette az ütközésben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, ketten meghaltak abban a közúti balesetben, amely kedd hajnalban történt Sajókeresztúr közelében. A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőrnek nem volt jogosítványa.

A sajókeresztúri elágazásnál egy Miskolc felé tartó autó eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, villanyoszlopnak ütközött és felismerhetetlenségig összeroncsolódva kettétört. Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszíni szemle lezárása után az MTI-nek elmondta, a gépkocsi vezetője és a vele együtt utazó 36 éves kazincbarcikai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghaltak.

A rendőrség megállapította, hogy a jármű vezetője nem használta a biztonsági övet, vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, és ellene járművezetéstől eltiltás volt érvényben.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik