Közélet

Kiszagolta a kulcstolvajt Hombár az eb

hombár (hombár)
hombár (hombár)

Egy szécsényi ingatlanba tört be a 35 éves nő, akihez Béres Péter főtörzszászlós nyomkövető kutyája vezette el a rendőröket - értesült a Hír24.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra szerdán 19 óra 31 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy szécsényi lakás melléképületébe betört egy ismeretlen személy. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek és nyomkövető kutyát indítottak.

Az egyenruhásokat és Béres Péter főtörzszászlóst Hombár nevű szolgálati kutyája a helyszínhez közeli ingatlanhoz vezette, ahol a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves nőt és az eltulajdonított tárgyat megtalálták.

A rendőrök megállapították, hogy a bejelentést megelőzően G. Ágnes a sértett családi házának udvarára bement és a garázs bejárati ajtaját a kilincsnél fogva kiszakította. A melléképületből a tettes az épület kulcsait eltulajdonította, melyet a házkutatáson a nyomozók lefoglaltak.

A rendőrök a 35 éves nőt a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a bűnügyi osztály nyomozói lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik