Közélet

Pornófilmnézésre és szexre kényszerítette kisfiát az apa

A férfi rávette gyermekét, hogy utánozza, amit a filmen lát.

Az első tárgyalást tartotta kedden a Budapest Környéki Törvényszék annak a férfinak az ügyében, aki a vád szerint 2011 és 2013 között molesztálta saját kisfiát. A 41 éves apát nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják.

A vádirat szerint a férfi 2011 januárjában költözött el párjától, azelőtt együtt élt a nővel és 2007 májusában született gyermekükkel. Miután szétváltak, a nő átmenetileg a nagybátyjához ment a kisfiával, ám a szülői felügyelet közös volt, így a vádlott 2011. április 8-án, láthatásra elvitte magával a gyermeket. Másnap telefonon közölte volt élettársával, hogy nem viszi vissza a kisfiút, a továbbiakban ő fogja nevelni. Ezután megállapodtak abban, hogy nála helyezzék el, mivel volt párja lakhatása nem volt megoldott.

2012. márciusában az apa gyermekével együtt a nagyszülőköhöz költözött, házuk padlásterében laktak, közös szobában. A vádlott egy ágyban aludt a kisfiúval, akivel 2011 április és 2013 augusztusa között, több alkalommal szexuális tartalmú tévéműsorokat nézetett. Azt tette gyermekével, amit éppen a filmen látott. Ha kisfia nem “igényeinek megfelelően cselekedett”, az apa a fejére ütött.

Bár a vádlott megtiltotta neki, hogy bárkinek is beszéljen a történtekről, a kisfiú a fentieket mégis elmondta az édesanyjának, aki feljelentést tett a rendőrségen – derült ki a A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatásából. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik