Közélet

Eltűnt fiút keresnek a fővárosban

A 16 éves György Attila január 9-én utazott Budapestre busszal egy barátja társaságában. Azóta nem adott életjelet magáról, nem ment haza.

A leányvári fiú körülbelül 180 centiméter magas, 70 kilogramm. Vékony testalkatú, haja színe világosbarna, rövidre nyírt. Eltűnésekor több váltás ruházatot vitt magával egy fekete színű Adidas feliratú hátizsákban. Jelenlegi ruházata nem ismert, de feltehetően egy fekete színű kapucnis, orkánszerű kabátot hord, melynek felkarját egy színes szalag díszíti. Lábán magas szárú, fekete színű, Adidas márkájú bőrcipőt visel.

 

Fotó: police.hu

“György Attila nem először hagyta el otthonát engedély nélkül, korábban legtöbbször budapesti bevásárlóközpontokban, vagy azok környékén járt” – írják a police.hu-n.

A Dorogi Rendőrkapitányság György Attila megtalálásában a lakosság segítségét kéri. Aki az eltűnt fiú tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 34/517-777-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

György Attilán kívül két hasonló korú lányt is keres a rendőrség, róluk ebben a felhívásban olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik