Közélet

Hárman vertek össze egy férfit Szombathelyen

Súlyos sérüléseket szenvedett az a szombathelyi férfi, akit három vépi vert össze. Egy másik helyen is összecsaptak hárman.

Egy órán belül két szombathelyi vendéglátó egységnél is intézkedtek a járőrök vasárnap. Az egyik esetben három vépi férfi egy vita után bántalmazott egy helyi férfit, aki az előzetes orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett – derül ki a rendőrség közleményéből.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszín közelében elfogták és előállították a gyanúsítottakat. A 24 éves, B. Istvánt; a 28 éves, B. Balázst és a 31 éves, H. B. Gábort kihallgatták és velük szemben súlyos testi sértés bűntett, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy másik szombathelyi szórakozó helyen is nézeteltérés alakult ki egy vasszécsenyi, egy vépi és egy szombathelyi férfi között. A vita tettlegességbe torkollott, mindhárman kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök a 19 éves, K. Dávidot; a 20 éves, B. Benjamint és a 23 éves, F. Krisztiánt előállították és kihallgatták. Velük szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A gyanúsítottak mindkét esetben szabadlábon védekezhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik