Közélet

Karambolok és sérültek az utakon

Négyes és ötös karambol, buszbaleset Csepelen, ütközés Kispesten. Budapesten kívül is egyre több esethez hívják az egyenruhásokat.

Veszélyes Budapest

Négy autó karambolozott Budapest IX. kerületében, a Gyáli úton, az Illatos úti kereszteződés vonzáskörzetében péntek délelőtt. A járművek egy tűzcsapot is kidöntöttek, amelyből ömlött a víz – közölte a katasztrófavédelem. 

Az eset közelében – egy korábbi balesetben – további öt kocsi koccant egymásnak. A mentési munkálatok akadályozták az út forgalmát. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték.

Nem sokkal később Csepelen egy busz és egy autó ütközött. A rendőrség közlése szerint a kocsi sofőrje és a másik jármű egyik utasa megsérült.

A XIX. kerületben egy kocsi és egy kisteherautó karambolozott, a Határ úti bevásárlóközpont közelében. Az első információk szerint a balesetben ketten megsérültek. A műszaki mentést, beleértve a járművek áramtalanítását is a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. 

A fővárosban, különösen a budai oldalon az ónos eső miatt jegessé vált mellékutak, meredek útszakaszok, járdák nehezen járhatóak, balesetveszélyesek. 

A fővároson kívül is

Fejér megyében is baleset helyszínén dolgoztak a tűzoltók, még a reggeli órákban: három autó és egy kamion ütközött a Pusztavám és Bokod közötti útszakaszon. A balesetnek két sérültje van, akiket a mentők ápoltak.

Békésben, a Medgyesegyházáról Magyarbánhegyesre vezető összekötő úton egy teherautó borult az oldalára. A jármű az út nagy részét elfoglalja, ezért rendőri irányítással haladhatott a forgalom. A balesethez Mezőkovácsházáról vonultak a tűzoltók.

A 4-es főút 101. kilométerszelvényében, Szolnokon két kocsi ütközött, a balesetben egy ember megsérült. 

Lesodródott az útról és fának csapódott egy autó Bács-Kiskun megyében, Kerekegyháza határánál. A helyi önkormányzati tűzoltókat riasztották a balesethez, a járművet áramtalanították.

Nagyvenyimben árokba hajtott egy kocsi és kitört egy villanyoszlopot.  A balesetben az első információk szerint nem sérült meg senki, noha az oszlop az autóra esett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik