Közélet

Éveken át közösült lányával a budapesti börtönőr

arnyek(960x640).jpg (árnyék, )
arnyek(960x640).jpg (árnyék, )

A férfi elhitette a nyolcéves gyerekkel, hogy a szexuális aktus helyénvaló magatartás egy apa-lánya viszonyban.

Többször kitüntetett börtönőrt vádol azzal az ügyészség, hogy nyolc éven keresztül létesített szexuális kapcsolatot örökbefogadott lányával – írja a Bors a birtokába került vádiratra hivatkozva. A Budapesti Fegyház és Börtön állományában szolgálatot teljesítő férfit 2013 novemberében vették őrizetbe, pere január 23-án kezdődik.

A vádlott 2000-ben megismerkedett egy a gyermekét egyedül nevelő nővel, akit 2002-ben feleségül vett – mondta a lapnak Koszta János, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője. A bv-főtörzsőrmester szoros lelki kapcsolatot alakított ki párja ötéves kislányával. Hivatalosan is örökbe fogadta a gyermeket, aki így felvette a vezetéknevét. 2005-ben közeledett először a kislányhoz, miután elhitette vele, hogy a szexuális aktus helyénvaló magatartás egy apa-lánya viszonyban. Ekkor a gyermek mindössze nyolcéves volt. A főtörzs azt is belenevelte, hogy viszonyukról nem szabad beszélnie az édesanyjának – tette hozzá a szóvivő.

A vádiratból az is kiderül, hogy a férfi szexuális étvágya folyamatosan nőtt az évek alatt. A létező összes módon és közös életük minden helyszínén közösült a tinédzserkorba lépő lánnyal. Előfordult, hogy a másodállást is vállaló férfi a munkahelyén tette magáévá őt, de autóban, kutyakennelben, disznóólban is történt közöttük szexuális aktus. A vádlott a telefonjával összesen 35 pornográf felvételt készített gyermekéről, ezeket később az igazságügyi informatikus szakértő megtalálta, ezzel is megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltatva a férfi ellen.

Amikor a lány 15 éves lett, felismerte, hogy ez a kapcsolat helytelen, mindent elmondott az édesanyjának.

A Bors információi szerint a férfi őrizetbe vétele megdöbbentette kollégáit. A vádlott szolgálati kutyavezetőként dolgozott, szakmájában kiváló eredményeket ért el, tudását a legmagasabb szinten is elismerték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik