Közélet

Eltűnt kétévest keresnek a Pest megyei rendőrök

A kicsit az egyenruhások szerint az apa vitte el, és bár őt már kihallgatták, a kisfiút továbbra sem találják.

“A szigetszentmiklósi rendőrök a kétéves Rafael Csaba Dominik felkutatásához kérik a lakosság segítségét” – olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői felhívásában. A kisfiút február végén, láthatáskor vitte el 20 éves apja. A bíróság végzése szerint április 18-án kellett volna visszavinnie őt édesanyjához, de ezt nem tette meg.

A rendőrségen az édesanya május 27-én tett feljelentést, amely alapján a rendőrség büntetőeljárást indított és az édesapát június 23-án, míg 47 éves társát néhány hónappal később gyanúsítottként hallgatta ki. Azt azonban továbbra is titkolja, hol a gyermek. A kisfiú körülbelül 90 centiméter magas, nagyjából 15 kilogramm súlyú és vékony testalkatú. Szeme és haja világosbarna színű, orra széles. Nyakában 5 hónapos kora óta vékony, aranyláncot visel.

 
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri vagy a tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik