Közélet

Többször áthajtott szomszédján, mert megkarcolta az autóját

gazolas(960x640).jpg (Array)
gazolas(960x640).jpg (Array)

A 37 éves nő a rendőröknek azt hazudta, nem látta, hogy az idős nő az autója alá esett. Az esetről videofelvétel készült.

Az orosz Marina Skhurinára minden bizonnyal súlyos büntetés vár azután, hogy a közelmúltban bosszúból többször is áthajtott a szomszédasszonyán. A 37 éves yukatiai nő azután támadt az idősebb szomszédjára, hogy az véletlenül megkarcolta a vadiúj terepjáróját. Az esetet rögzítette a Skhurina házán lévő biztonsági kamera is. (A felvétel megtekintését kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.)

A felvételen jól látszik, hogy a Nissan sofőrje a nagy hó miatt csak nehézkesen tud kiállni a kocsibeállóból. Már egy ideje küzd a tolatással, amikor megjelenik a szomszéd, kezében egy tálat tartva, amiben a tyúkjainak vinne élelmet. Tolatás közben a tál hozzáér az autó oldalához, mire a sofőr kipattan és üvöltözni kezd az idős asszonnyal. A 37 éves Skhurina ezt követően valószínűleg megütötte az idős asszonyt, aki elesett a nagy hóban.

A fiatalabb nő ezután visszaült a volán mögé, majd a tolatással tovább szerencsétlenkedve többször is áthajtott az idős asszony testén. A rendőröknek Skhurina azt vallotta, nem látta, hogy az asszony a kocsija alá esett, ezért hajtott rajta át. Ennek azonban ellent mond az, hogy a felvételek tanúsága szerint a fiatalabb nő az eset után újra kiszállt az autóból, a földön fekvő áldozatához ment, és belerúgott.

Az idősebb asszonyhoz egy harmadik szomszéd hívott mentőket. Kórházba szállították, ahol kiderült, csodával határos módon kisebb zúzódásokkal megúszta a gázolást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik