Közélet

Szörnyethalt betörés közben a gazdagréti Pókember

A férfi vagy megcsúszott a jeges korláton, vagy letört egy darab kő, amibe kapaszkodott.

Arra riadtak álmukból vasárnap hajnalban a IX. emeleti lakásban, hogy berúgták az erkélyajtót. A családfő felüvöltött, a betörő megcsúszott a jeges korláton és lezuhant – írja a Bors. A lap úgy tudja, a férfit a rendőrök Pókemberként emlegették, miután több betörés is volt a rovásán. Valószínűleg a mostani lakást is figyelte, és azt hitte, hogy a lakók vasárnap éjjel nem lesznek otthon.

“Hajnali négykor arra ébredtünk, hogy kopognak az ajtón. Azt hittük, hogy a szomszéd zörög. Utólag visszagondolva a betörő így akarta tesztelni, hogy üres-e a lakás” – mondta az érintett férfi. Amikor látta, hogy valaki áll odakint, ordítani kezdett vele, hogy takarodjon. Válaszul azt kapta az idegentől, hogy mindjárt elővesz egy pisztolyt. “Kinéztem, és láttam, hogy egy barna hajú, kerek arcú férfi két kézzel ka­pasz­ko­dik az erkély korlátján. Megijedhetett tőlem, és kívülről elkezdett visszamászni a tizedikre” – fűzte hozzá.

A következő pillanatban már a csattanást hallotta. A férfi vagy megcsúszott a jeges korláton, vagy letört egy darab kő, amibe kapaszkodott. Annyi bizonyos, hogy lezuhant a kilencedikről és szörnyethalt. A családot megviselték a történtek, főleg amikor megtudták, hogy a közelükben lakott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik