Közélet

Rejtélyes halál Győrben: ópiát kábíthatta el a fiatal orvost

orvosi köpeny (orvosi köpeny, orvos, egészségügy, )
orvosi köpeny (orvosi köpeny, orvos, egészségügy, )

A 25 éves radiológust vonat gázolta halálra. Kollégái szerint belekeverhettek valamit többük italába.

Ópiát- és metamfetamin-származékot is kimutatott a vizsgálat annak az orvosnak a szervezetében, akit egy vonat gázolt halálra, miután elbúcsúzott a barátaitól egy átmulatott este után – írja a Blikk. Kollégái azt gyanítják, hogy valaki a szórakozóhelyen keverhetett drogot a fiatal radiológus italába, ezért történt a tragédia. Ezt a verziót tartja a legvalószínűbbnek az az orvos is, aki ugyancsak ott bulizott a diszkóban a végzetes estén. Ő tett feljelentést a rendőrségen, de csak azután, hogy megtudta, mi történt munkatársával, illetve, hogy másnap magán is drogtesztet csináltatott.

A nagyjából egy tucat fős társaság több kör röviditalt rendelt, majd éjjel 1 óra körül többségük hazament, csak a két férfi maradt a szórakozóhelyen. Egyiküket kolléganője vitte haza, az áldozat pedig egyedül indult el. A feljelentést tevő orvos azt állította, furcsán érezte magát, és emlékezetkiesése volt.

A nyomozók most az esti bulizás minden résztvevőjét kihallgatják, és megpróbálják rekonstruálni azt is, miként került a kábítószer a férfi szervezetébe. Számításba veszik azt az eshetőséget is, hogy önszántából fogyasztott drogot, és persze azt is vizsgálják, hogy a kórházban hozzáférhetett-e valaki a társaságból kábító hatású anyaghoz, illetve hiányzik-e ilyesmi a készletekből. Ahogy arról a Kisalföld korábban beszámolt, a kollégák azt feltételezik, hogy valaki kifosztotta a radiológust, a mentők ugyanis mindössze négyszáz forintot találtak nála, holott több tízezer forint volt a pénztárcájában, amikor utoljára látták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik