Közélet

Férfi prostituált támadásába halt bele a pécsi nő

arnyek(960x640).jpg (árnyék, )
arnyek(960x640).jpg (árnyék, )

Az idős asszony táskájában 27 ezer forintot talált, a pénzt cigire és élelmiszerre költötte.

Férfi postituált támadt rá egy idős asszonyra tavaly februárban Pécsen. Nem ment az üzlet, ezért döntött úgy, hogy rabolni fog – írja a Bors.

“Lézengtem a Király utcában, a vendéglátóhelyek kirakatait néztem, hátha keresnek pincért, de semmit sem találtam. Nagyon el voltam keseredve. Mindössze háromszáz forint volt a zsebemben. Akkor láttam meg az éjjel-nappaliból kicsoszogó asszonyt, követtem, majd a háza előtt rávetettem magam, és kitéptem a kezéből a táskáját” – mondta a bíróság előtt a férfi, aki csak később tudta meg, hogy az asszony a kórházban belehalt a támadásba, ugyanis elesett és beverte a fejét.

Az idős asszony táskájában 27 ezer forintot talált, a pénzt cigire és élelmiszerre költötte. Sokáig tagadta, hogy köze lenne a rabláshoz, annak ellenére, hogy testvére és anyja  is felismerte a térfigyelő kamera rendőrség által kiadott felvételén.

A lap szerint a rabló a támadás és elfogása között is eladta testét, elmondása szerint egy ismert pécsi vállalkozó 55 éves felesége vette meg 20 ezerét, a találkát pedig az egyik pécsi hotelben bonyolították le. A férfi első fokon hét évet kapott rablásért. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosításért, a vádlott enyhítésért fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik