Közélet

Szexbotrány: óránként hatvanezerért vihették el a tinit

Prostitucio(210x140).jpg (prostitúció)
Prostitucio(210x140).jpg (prostitúció)

Az egyik lány a bíróságon elmondta, szülei iratták be Répás Lajos modelliskolájába, ahonnan minden elindult.

Hatvanegy rendbeli kerítéssel és kitartottsággal vádolt szexguru és más vádlottak ügyében ezúttal olyan lányokat hallgattak meg tanúként, akik – esetenként még kiskorúként – Répás révén kapcsolatba kerültek a különböző szolgáltatásokat igénylő férfiakkal – írja a Blikk. A lány a tárgyalóteremben elmondta, a férfi vagy felhívta, vagy virágnyelven SMS-t küldött, munkának vagy fotózásnak nevezte, ha jelentkezett egy ügyfél, és közölte, hol és mikor lesz a találkozó. A fiatal beszélt arról is, hogy ő maga küldött félakt fotókat neki, és két-három alkalommal vele is lefeküdt, mert azt hitte, ettől több munkája lesz.

Havi 150–300 ezer forintot keresett így. Volt, hogy Répás vitte el az ügyfélhez, de olyan is, hogy taxival ment. “Emlékszem egy születésnapi partira, ahol nyolc férfi volt, és nyolc lány” – tette hozzá. A munkákat önként vállalták, nem kényszerítette őket senki.

A következő, magát escortos lánynak nevező K. Sz. a bíróság aktái között lévő ügyféllistából egyedül a tragikus körülmények között rendőrautóban meghalt Welsz Tamást ismerte fel. “Tizenhat éves voltam, amikor szüleim beírattak Répás Lajos modelliskolájába, s megnyertem a Miss Bikini szépségversenyt is” – fogalmazott.  Az itt készült fotókat látták Répás ismerősei, és ha a szimpátia kölcsönös volt az ügyféllel, akkor megszervezték a  találkát. Ez óránként hatvanezer forintba került, ebből előbb 20, majd 25 százalék lett Répás jutaléka. “Lajos előtt nem titkoltam a koromat” – mondta a lány, aki nem tartja magát prostituáltnak.

Répás Lajos szerdán is tagadta a bíróságon, hogy tudomása lett volna arról, a lányok szexelnek is a megrendelőkkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik