Közélet

Mindenkinél ugyanazt a diagnózist állította fel a hevesi áldoktor

orvos (orvos)
orvos (orvos)

Betegei közül többen átmentek máshoz, de így is több ezer ember fordulhatott meg a keze alatt.

Torokgyulladástól szenvedett a hevesi áldoktornő betegeinek legalább fele a helyiek szerint, ugyanis ha esett, ha fújt, a tiszanánai háziorvos mindig ugyanezt a diagnózist állította fel – írja a Bors. „Mindig ugyanazokat a pirulákat írta fel, de a gyerekem újra és újra beteg lett” – mesélte a lapnak egy édesanya, aki ezért másik település rendelőjébe vitte a lányát. Bár az asszony háziorvosi rendeléséről egyre többen szivárogtak át a falu másik doktorához, mégis több ezer páciens fordulhatott meg a keze alatt, hiszen kórházban is praktizált.

Ahogy arról beszámoltunk, a nő négy éven át dolgozott orvosként, miután sikerült honosítania kamudiplomáját. Megfordult az egri Markhot Ferenc Kórházban, azon belül a gasztroenterológiai, belgyógyászati, kardiológiai fekvőbeteg-osztályokon, a kardiológiai és belgyógyászati szakrendeléseken. 2010 és 2013 között pedig Egerben orvosként, illetve ügyeletes orvosként, valamint közalkalmazotti jogviszonyban, majd Tiszanánán, helyettes háziorvosként praktizált. Az évek alatt több mint tizenhárom és fél millió forintot vágott zsebre.

A Bors úgy tudja, az asszony azon csúszott el, hogy hamis diplomáját csak 2009-ben honosította, holott az oklevelén 96-os dátum állt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik