Közélet

Fel akartak gyújtani egy nőt Tatabányán – videóval

tatabányai gyújtogató (tatabányai gyújtogató)
tatabányai gyújtogató (tatabányai gyújtogató)

A férfi így vagy úgy, de vissza akarta kapni szerelmét. A rendőrök az utolsó pillanatban csavarták ki kezéből az öngyújtót.

Emberölés előkészületével gyanúsít a rendőrség egy tatabányai férfit, aki a napokban két benzinnel teli flakonnal jelent meg volt élettársa házánál. Az 55 éves támadó jobb belátására akarta bírni egykori párját, és rávenni, térjen vissza hozzá.

Az asszony azonban hajthatatlan volt, és új társát kérte meg, hogy segítsen neki elküldeni az exét. Miután a dühös szerelmes megjelent, a két férfi dulakodni kezdett, végül mindkettejük ruhájára benzin került. Ekkor érkeztek a rendőrök, akik kicsavarták a volt élettárs kezéből az öngyújtót, hogy megakadályozzák a tragédiát.

A férfi a nyomozóknak azt mondta, hogy az üzemanyagot előző nap vette a közeli benzinkúton. A jelenlegi adatok szerint a támadó többször is megfenyegette volt élettársát, hogy rágyújtja lakását, ha nem tér vissza hozzá. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig hétfőn elrendelte előzetes letartóztatását – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Olvasói sztorik