Közélet

Saját újszülöttjét próbálta megenni a kannibál anya

ujszulott(210x140).jpg (újszülött, )
ujszulott(210x140).jpg (újszülött, )

A háromnapos kisfiú életét csak az egyik ápolónő lélekjelenléte mentette meg.

Az egyik kínai kórház munkatársai megdöbbentő eseményeknek voltak tanúi, miután a közelmúltban az egyik betegük saját gyermeke ellen fordult. Mint mondták, a 24 éves Li Zhenghuát az utcáról szállították a shenzeni kórházba, azután, hogy járókelők értesítették őket, hogy a hajléktalan, előrehaladott terhes asszonynak komoly fájdalmai vannak.

A kórházban már néhány vizsgálat után kiderült, hogy Linél megindult a szülés. Nem sokkal később a fiatal nő egészséges kisfiúnak adott életet. A kórház személyzete ezt követően minden követ megmozgatott, hogy rátaláljon a hajléktalan asszony családjára. Hamar kiderítették, hogy a kismama a szülést megelőző hetekben már az utcán élt, anyósa ugyanis kidobta őt a családi otthonból. Az idős asszony azzal védekezett, hogy menye viselkedése nagyon megváltozott, és képtelenség volt őt elviselni.


Kép forrása: mirror.co.uk

A döbbenetes eseményekre ez után került sor, miután a háromnapos kisfiút átadták édesanyjának, és magára hagyták vele. Mikor az egyik ápolónő rájuk nézett, hogy megkérdezze, tud-e segíteni, észrevette, hogy Li a fia kezét harapdálja. Azonnal riadóztatta az orvosokat, akiknek csak hosszas küzdelem árán sikerült kiszabadítani a baba kezét anyja fogai közül. Lit ezt követően benyugtatózták, míg a kisfiút biztonságba helyezték, súlyos, harapott sebeit ellátták.

Az ügyben rendőrségi vizsgálat indult, melynek célja, hogy kiderüljön, beszámítható-e az édesanya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik