Közélet

Százhalombattai gyilkosság – nincs pénz az áldozatok temetésére

temető sír (TEMETŐ, SÍRRONGÁLÁS)
temető sír (TEMETŐ, SÍRRONGÁLÁS)

A 20 éves fiú és 25 éves nővére segítséget kért.

Nem tudják miből eltemetni a százhalombattai kettős gyilkosság áldozatait. A házaspár 20 éves fia és 25 éves lánya az egyik önkormányzati képviselőhöz fordult segítségért. A szülőket a fiú gyerekkori barátja ölte meg – írja a Blikk.

“Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy anyut és aput el tudjuk temetni. Van egy sírhelye a családnak, ahol már nyugszik egy rokonunk, őrá szeretnénk temetni a szüleinket” – mondta a lapnak a  fiatal nő, aki két kislányának még nem mondta el, hogy mi történt a nagyszüleikkel. Ők úgy tudják, kórházba kerültek.

A gyászoló testvérek segítségére az a képviselő, Klimsa Ar­thur sietett, akit a gyanúsított szintén meg akart ölni. A férfi elmondta, egyeztetni fog a település polgármesterével, és az önkormányzat minden segítséget megad a fiataloknak, de addig is adományokkal támogatják őket.

Ahogy arról beszámoltunk, a gyilkosság múlt hét kedden történt Százhalombattán. Az áldozat egy 65 éves férfi és egy 57 éves nő. A Blikk korábban azt írta, a fiatal fél napig fogva tartotta a barátját, és közben arra készült, hogy megöli a szomszédot, és további vérontást is tervezett. A lap szerint a gyanúsított nagybátyjánál akart elrejtőzni, ám felismerték a buszon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik