Közélet

Szex helyett megszabadították a pénzétől

A kaland kis híján 70 ezer forintjába és 115 eurójába fájt a férfinak.

Vádat emelt az ügyészség négy nő ellen, akik szex ürügyén felcsaltak egyikükhöz egy férfit, majd elemelték a pénzét. Lopás miatt állnak hamarosan bíróság elé – tudtuk meg a Zala Megyei Főügyészségtől szerdán.

Az eset még májusban történt, a csábítók a zalaegerszegi buszpályaudvar közelében, egy presszóban ismerkedtek meg későbbi áldozatukkal. A férfi meghívta őket egy italra, majd beszélgetni kezdett egyikükkel. Megbeszélték, hogy elvonulnak és szeretkeznek. Ezt meghallották a többiek, és eldöntötték, hogy megszerzik a férfi pénzét. Felajánlották, hogy menjenek fel egyikük lakására. Míg a pár beszélgetett és andalgott, egyikük előresietett, és elrejtőzött a kisszobában.  

Amikor az újdonsül ismerősök a lakásba értek, a férfi levette a kabátját, a zakóját és a nadrágját, a nő pedig fehérneműre vetkőzött és elterelte partnere figyelmét. Ekkor társa kinyitotta a kisszoba ajtaját, odakúszott a ledobott ruhákhoz, és kivette az irattartóban lévő pénzt: 70 ezer forintot és 115 eurót. A férfi kiszúrta az „akciót”, meglátta a rejtőzködő nőket, de a már nem tudta visszaszerezni az ellopott bankókat, a tolvajok ugyanis magukra zárták az ajtót. Miután hiába követelte vissza a tulajdonát, elment, és értesítette a rendőrséget. A kár végül megtérült.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik