Közélet

Ékszerek vezethetnek el a rejtélyes debreceni gyilkoshoz

A fiút egy társasházban ölték meg, azóta sem tudni, ki tette, hiába a kétmilliós nyomravezetői díj. A rendőrség segítséget kér.

Hiába telt el négy hónap, hiába a kétmilliós nyomravezetői díj, egyelőre nincs gyanúsítottja a júliusban történt debreceni gyilkosságnak. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán azonban képeket tett közzé, melyek elvezethetnek a tetteshez. Mint írják, az üggyel összefüggésben több ékszert keresnek, melyekről grafika készült:

.

Kérik, akinek az elmúlt időszakban a mellékelt képeken szereplő ékszereket megpróbálták eladni, esetleg jóhiszeműen vásárolt hasonlókat, vagy tud a hollétükről, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámot,  illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától -16 óráig, pénteken: 8 órától -13 óráig), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ahogy arról beszámoltunk, a 22 éves fiatalra július 21-én, délután 5 óra körül találtak rá a Poroszlay utcai társasház egyik lakásában. Az egyik lakó a Debrecen Televíziónak korábban azt mondta, a fiú a hátán feküdt, már nem élt, amikor ők megérkeztek. A férfi egyébként az édesanya sikítására lett figyelmes, és vele együtt ment be a lakásba. Később jött egy másik szomszéd is, ő értesítette a mentőket. A férfi szerint egy golfütővel verték halálra a fiút, az eszköz is ott volt a helyszínen. Az eszközt vér borította.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik